Waarom zou ik een Alarmsysteem aanschaffen?

Waarom zou ik een Alarmsysteem aanschaffen?

De belangrijkste reden om in een beveiligingssysteem te investeren is om criminaliteit tegen te gaan. Uit onderzoek blijkt dat inbrekers een huis met alarmsysteem liever links laten liggen. Een huis zonder beveiliging heeft tot wel 3 keer meer kans om ingebroken te worden. Voorzorgmaatregelen zoals een vensterslot of een alarmsysteem zijn enkele veiligheidsopties waar je uit zou kunnen kiezen.

Je hebt daarnaast ook nog monitoringdiensten, deze kunnen van cruciaal belang zijn. Deze zijn ideaal voor zowel uw huis als het monitoren van uw huis. Zo kan je dagelijks gewaarschuwd worden en ontvang je berichten over de status van uw huis. Ook wordt in gevallen van inbraak of nood de politie ingeschakeld. Sommige kiezen hiervoor wanneer ze een tijd op vakantie gaan.

Een andere optie is het aanschaffen van een rook en- branddetectie, dit wordt vaak geleverd in een all inclusief veiligheidspakket. En of het nu om een ongeluk tijdens het koken of dat het om kortsluiting in uw ketel, centrale verwarming etc gaat.  Een brand kan veel schade verrichten.  Het is daarom verstandig om jezelf preventief te beschermen. Je zal niet de eerste beste zijn die tijdens het slapen nooit meer wakker wordt.  Voorkomen is beter dan genezen en als je het niet doet voor jezelf, doe het dan op zijn minst voor je vrouw of kinderen.

JBE biedt top service in het verlenen en onderhouden in Alarmsystemen Antwerpen.Ze beschikken over de benodigde wettelijk papieren en officiële erkenning om werkzaam te zijn op het gebied van inbraakbeveiliging,brand detectie en cameratoezicht. Ze voorzien in alle benodigde die ik eerder in dit artikel aangehaald hebt. Daarom is mijn aanrader naar JBE gegaan.  Je zou eventueel even op hen Facebook pagina kunnen kijken. Deze is te vinden op de naam: JBE-Security.

Je kunt met de onderstaande gegevens in contact komen:

Oude Mechelsebaan 437A

3201 Aarschot (Langdorp)

+32 (0)16 26 00 13

info@jbesecurity.be

Erkenningsnummer: 20 1978 06
Btw-nummer: BE0652957379

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *