Voetballers inkomen en transfers

Voetballers inkomen en transfers

Het is niet onbekend dat voetballers bakken met geld verdienen. De een verdient natuurlijk wel wat wat meer dan de ander, maar de meeste voetballers zwemmen in het geld. De reden dat er zoveel geld omgaat in deze sport; Voetbal is erg populair en heeft dan ook erg veel fans.

Over de hele wereld zijn er ontzettend veel fans van voetbal en ook erg veel Nederlandse jongens en meisjes doen zelf aan voetbal. Het meeste geld verdient een voetbalspeler tijdens zijn transfer. Hier word dan ook vaak een recordbedrag voor neergelegd. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn de bedragen voor transfers erg hoog. Wij vertellen je wat deze transfers zijn en hoeveel geld ze hebben opgeleverd.

Wat verdienen voetballers dan precies? Veel sportfanaten vinden het interessant wat een voetballer zo nu en dan verdiend. Op voetballer-lifestyle.nl heb je een inzicht op de salarissen van welbekende Nederlandse voetballers.

De duurste transfers

1 opmerkelijke transfer wereldwijd is die van Gareth Bale naar Real Madrid. Hij verdiende hiermee dan ook 100 miljoen en staat op dit moment op nummer 1 van de duurste transfers wereldwijd. Op nummer 2 staat Ronaldo die in 2009 van Manchester United naar Real Madrid is gegaan. Met deze transfer verdiende hij maar liefst 94 miljoen euro. In Nederland is de grootste transfer Marc Overmars geweest, deze Nederlandse speler kreeg maar liefst 40 miljoen om van Arsenal naar FC Barcelona te gaan. Op nummer 2 staat Arjen Robben met een bedrag van 36 miljoen voor zijn transfer van Chelsea naar Real Madrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *