Van een korte boblijn naar vol lang dik haar.

Van een korte boblijn naar vol lang dik haar.

“Alsjeblieft God! Alsjeblieft, geef me lang en weelderige haar tegen de tijd dat ik wakker word morgenochtend!” Hoe vaak heb je ditzelfde gebed vóór het naar bed gaan gedaan? Want ik ben de tel kwijt. Maar hier is één ding – je kunt mooie lange haren binnen een paar uur krijgen zonder moeite te doen met het zelf groeien van je eigen haren. Het antwoord? Hairextensions, natuurlijk!

Veel vrouwen krijgen verleidingen door de magische transformatie die hairextensions beloven. Maar er is een donkere kant aan deze wonderbaarlijke uitvinding die niet vaak wordt besproken. Ja, je hoort me goed. Er zijn een aantal ernstige nadelen die je bewust moet zijn voordat je een afspraak maakt met je kapper.

Maar voordat we naar de voors en tegens van hair extensions kijken, laten we praten over wat ze eigenlijk zijn en wat je in gedachten moet houden voor het krijgen van de extensions.

Hair extensions zijn ook bekend als haar integraties.

Ze worden gebruikt voor de lengte en dikte van je haar. Ze kunnen worden gemaakt van natuurlijke of synthetische haren. Virgin natuurlijke hair extensions zijn de beste kwaliteit (en de duurste, –natuurlijk) als de cuticula van het natuurlijke haar behoud blijft en al het haar loopt in één richting, dan oogt het, het meest natuurlijk. Als je strak op je budget bent zijn synthetische hair extensions beter. Hoewel ze zijn niet beter voor het stylen van de extensies, synthetische extensies zijn goed voor iedereen die een tijdelijke verandering in stijl wil. Ze hebben ook niet zoveel onderhoud nodig als natuurlijke hair extensions.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *