Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf

Wij bouwen kwalitatief hoge websites. Heeft u een website nodig dat het digitale visitekaartje van uw bedrijf moet worden? Wilt u van uw winkel een digitale winkel maken? een professionele webshop? Of wilt u een nieuwe community starten? Bij ons bent u aan het juiste adres. Samen kijken we wat u wilt, hoe we dit kunnen realiseren en tot een succes kunnen maken.

Visitekaartje

Uw website is allereerst een visitekaartje voor uw bedrijf. En daar speelt uw persoonlijkheid een grote rol. Voor de een is het voldoende om gewoon ‘een website te hebben’ en is het belangrijk dat de kosten laag blijven. Voor een ander is het juist belangrijk dat zijn digitale visitekaartje tip top in orde is. Voor beiden zorgen we ervoor dat de website makkelijk zelf te onderhouden is, en goed scoort in Google.

Webshop

Online kopen groeit enorm. Misschien heeft u een goed idee om producten te kopen. Of u heeft al een winkel en wilt deze graag online plaatsen. Wij helpen u om dit goed op te zetten en van uw webshop een succes te maken. Natuurlijk kunt u ook zelf eenvoudig uw webshop beheren, en zijn alle populair betaalopties mogelijk, zoals iDeal en PayPal.

Onze kernpunten

Dit is wat ons onderscheid van onze concullega’s:

  • Goedkoop: Wij maken gebruik van een zeer flexibel framework, waardoor we eenvoudig en snel websites kunnen maken. En dat merkt u in uw portemonnee.
  • Snel: Wij kunnen binnen 2 weken uw website klaar hebben. En als het echt moet, dan kan het zelfs nog sneller. Dus ook voor spoed kunt u bij ons terecht.
  • Hoge kwaliteit: Wij nemen geen genoegen met half werk. Wij leveren alleen hoge kwaliteit websites af.
  • Wij denken met u mee: Hoe kunnen we mensen naar de website krijgen? Hoe zorgen we ervoor dat bezoekers contact opnemen met ons bedrijf? Hoe zorgen we ervoor dat de website veilig blijft? Wat wilt u kunnen aanpassen aan uw website? Op al deze vragen denken we met u mee.
  • Full service: Wij maken niet alleen uw website, maar zorgen ook voor alle website gerelateerde zaken. Uw website moet goed scoren in Google. Uw website moet altijd goed bereikbaar zijn. En u wilt meten hoe goed uw website het doet. Wij helpen u hier standaard mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *