Tijd voor vernieuwing ?

Tijd voor vernieuwing ?

Ben je toe aan een nieuw interieur, is het tijd voor verandering of ga je voor het eerst samenwonen of juist verhuizen? Ben je die oude inrichting gewoon zat en schreeuwt je huis hard om een nieuw interieur? Waar begin je dan? Start bij de basis! De belangrijkste meubels, zoals kasten, een bank en een eethoek. Kies je daarbij voor een speciale stijl en voer je die dan door in het hele huis of wil je juist in ieder kamer een compleet ander stijl? Ga je voor modern, klassiek of wil je juist een heel romantisch interieur? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een compleet nieuwe look.

Heb je al eens gedacht aan een industriële look in combinatie met vintage? In het assortiment van In-House vond ik veel meubels in deze stijl. Een karakteristieke collectie met een vleugje historie die mij persoonlijk erg aanspreekt. Sommige meubelstukken lijken zo uit het verleden te zijn gestapt en een aantal hebben alleen een stoer verweerde uitstraling. Bij deze trend zie je voornamelijk donkere kleuren, in combinatie met metaal en hout, vaak aangevuld met rotan en ruwe stoffen.

Of ga je liever voor Scandinavische eenvoud? Een opkomende trend die rust combineert met praktisch wonen en je eventueel prima kunt mixen met de eerdergenoemde industriële look. Bij deze Scandinavische stijl zie je voornamelijk rustig kleurgebruik, met eigenlijk alleen wit, grijs en koele tinten. De meubels zijn gemaakt van natuurlijke materialen waarbij vooral hout vooraan staat. De meubels zijn allemaal wat kleiner dan je misschien nu gewend bent. Plaats meerdere kleine tafeltjes bij elkaar, in plaats van één grote salontafel en kies voor strakke, rechtlijnige meubels met smalle poten. Deze stijl is goed te combineren met zwarte woondecoraties en pasteltinten. Zin om zelf aan de slag te gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *