Runescape fremennik Isles quest nieuw gebied

Runescape fremennik Isles quest nieuw gebied

De dappere strijders die de Fremennik Trials al voltooid hebben, krijgen een uitdagende quest om hun tanden in te zetten voor meer Runescape gold.

De Fremennik Isles quest introduceert een nieuwe gebied dat groter is dan Falador waar je plezier kan hebben en kan verkennen, daarbij zijn er nieuwe steden, nieuwe mijnen te plunderen, armour te maken, bomen te hakken, yaks te villen en een enorme horde stinkende trollen te confronteren.

De eilanden Jatizso en Neitiznot zijn bewoond door twee ruziënde Fremennik broers die het land van hun vader verlieten om zichzelf te bewijzen. In plaats van twee geïsoleerde eilanden te vinden om zonder zorgen voor de ander te regeren, hebben zij zich als buren gevestigd, en hun ruzie gaat tot op de dag van vandaag door. Een nieuwe vijand bedreigt nu echter hun frapante familie furie. Trollen, meer trollen en nog veel meer trollen – onder leiding van de indrukwekkende IJs Trollenkoning – liggen nabij op de loer. Beide dorpen zijn maar een paar bruggen verwijderd van een trol-achtige vernietiging.

Normaal gesproken zou je verwachten dat de twee sterke en nobele Fremennik clans zich verenigen en de yak-etende, botten-verbrijzelende trollen verslaan, maar jaren van gescheld en misbruik hebben ervoor gezorgd dat de broers meer elkáár vrezen, dan de trollen die hen dreigen te vernietigen. Ben je klaar om in deze poel van rancune te stappen om af te rekenen met deze bedreiging?

Fremennik strijders die dapper en wijs genoeg zijn om deze uitdaging aan te nemen moeten vaardig zijn met hun handen, ze moeten handig zijn met het mes en bijl, als ook het zwaard. Je zult yaks doden, bruggen bouwen, belastingen ophalen, stinkend armour modelleren, vermommingen aantrekken om belangrijke vergaderingen te bespioneren en rotsen ontwijken voordat je de macht van de Ice Troll King en zijn horde tegen je krijgt.

Barbarian Assault

Diep in de donkere grotten van Barbarian Assault hangt verandering in de lucht. De barbaren hebben een nieuwe automaat neergezet die de Collectors kunnen gebruiken. Het zet eieren om in een ander type: groene eieren in rode eieren, rode en blauwe in groene eieren. Alleen Collectors van level 2 of hoger kunnen van deze functie gebruik maken. De automaat is niet perfect, want er bestaat een kans dat de eieren vernietigd worden. Collectors van een hoog level hebben een grotere kans dat het ei het transformatieproces overleeft; dit geeft meer reden om de rol van Collector te levelen.

De barbaren hebben de hoeveelheid voorraad voor Attackers verhoogd. De automaten geven nu runes en arrows in veelvouden van 50 in plaats van 15, en er zitten nu ook death runes in de voorraad. Dit zou betekenen dat Ancient Magicks beschikbaar worden in dit gebied, maar de barbaren hebben liever niet dat dit soort magie gebruikt wordt.

De egg launcher geeft nu in de interface aan hoeveel eieren van elk type het bevat.

De grot die gebruikt wordt voor Wave 10 is iets aangepast zodat penance runners niet meer vast komen te zitten.

Overig nieuws

De bediening in Player Owned Houses is nu onderworpen aan verbeterde veiligheidsmaatregelen. In het bijzonder vragen ze je nu de Bank PIN in te voeren als je items van je bank wilt halen, tenzij je dit al ingevoerd hebt sinds je ingelogd bent.

Ava’s Attractor en Accumulator werken vanaf nu niet meer op F2P worlds.

Ring of recoil en rings of forging hebben nu een handige nieuwe optie. Als je er op rechtsklikt via het Worn Items menu en kiest voor de optie ‘Operate’, dan laten ze zien hoevaak je ze nog kan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *