Kies voor een huurprijs met aanvullende diensten

Kies voor een huurprijs met aanvullende diensten

Bij de huurprijs zijn er sommige kosten wel inbegrepen en sommigen niet. Belangrijk is het dan ook om te kijken of gas, water, elektriciteit, telefonie en internet zijn inbegrepen. Ook andere kosten zoals parkeer en vergader kosten en koffie en lunch kunnen inbegrepen zijn. Zo’n prijs is wel wat hoger dan een kale huurprijs, maar zo’n all-in huurprijs bied vaak veel voordelen. Zo is het erg fijn als alles al is geregeld, en vaak ben je ook goedkoper uit met een all-in huurprijs dan bij een kale huurprijs. Tijden het vergelijken is het belangrijk goed rekening te houden met welke diensten zijn inbegrepen in de huurprijs kantoorruimte Valkenswaard.

Meubilair is ook belangrijk voor je kantoor. Voor maar 50 tot 60 euro per maand is het al mogelijk om meubilair te huren. Dit is dan ook altijd inbegrepen in de huurprijs. Wanneer je een grote ruimte wilt huren kan het handig zijn om hierover te onderhandelen. Geef tegen de verhuurder aan dat je de ruimte graag wilt huren, maar dat de verhuurder dan de kosten van het meubilair moet betalen. Veel verhuurders vinden dit meestal goed en zullen dit dan ook doen.

De all-in prijzen van kantoorruimtes zie je steeds vaker. Deze prijs is dus duurder dan het huren van een kale kantoorruimte. Echter ben je vaak wel goedkoper uit. Wanneer je een kale huurprijs betaalt voor kale vierkante meters moet hier nog veel aan gedaan worden. Deze totale kosten zijn vaak groter dan het verschil in prijs tussen een all-in huurprijs en een huurprijs van de kale vierkante meters. Deze prijzen kunnen natuurlijk verschillen. Houd dus goed rekening met jouw eigen wensen en mogelijkheden. Ook kan het helpen van te voren een budget beschikbaar te stellen, en vervolgens de kantoorruimtes bekijken die vallen binnen jouw budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *