Een startpagina instellen op je telefoon

Een startpagina instellen op je telefoon

Net zoals op uw computer kan u ook op uw telefoon een startpagina instellen voor uw webbrowser. Een en ander zal afhankelijk zijn van welke telefoon u hebt en welke browser deze standaard gebruikt.  Hoe kun je dan een startpagina instellen op je telefoon? Dit artikel gaat daar verder op in.

Android

  • Android: Op een Android telefoon is er standaard een webbrowser ge├»nstalleerd (vanaf Android 4.0 is dit Google Chrome). U volgt volgend stappenplan: – Open de web browser op uw Android telefoon – Klik op Instellingen en kies voor Algemeen – Klik op Instellen startpagina en geef de pagina in die u als startpagina wilt instellen

InstellingenAlgemeen

Instellen startpagina

IphoneIOSSafariAppApp store

  • Iphone: Een Iphone maakt gebruik van IOS als besturingssysteem, de standaard browser is Safari. Een oplossing kan zijn om je favoriete startpagina toe te voegen aan de bookmarks en ervoor te zorgen dat deze bovenin de lijst staat. U kan ook uw startpagina opslaan op het startscherm van uw Iphone, er zal een icoon verschijnen gelijkend op dat van een App. Uiteraard kan u via de App store Google Chrome installeren op uw Iphone en op die manier een startpagina instellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *