Ben jij weleens in het adembenemende Lissabon geweest?

Ben jij weleens in het adembenemende Lissabon geweest?

Lissabon, de hoofdstad van Portugal is adembenemend mooi. Zowel overdag als ’s nachts kun je hier altijd leuke activiteiten ondernemen. Het maakt niet uit of je een dag of nachtmens bent. Iedereen kan hier een zeer leuke tijd beleven. Dit kun je doen door aan het strand te hangen, te winkelen of excursies te gaan doen. Ook hebben we hier een Lissabon gids voor je, zeker de moeite waard om eens door te nemen.

Het maakt niet uit waar je een liefhebber van bent, je kunt het doen in Lissabon! Voor een ieder valt hier wel wat leuks te ondernemen. In dit land kun je gewoon met de Euro betalen. Je hoeft dus geen geld om te wisselen. De prijzen zijn hier een stuk voordeliger als in Nederland. De prijzen bij de winkels zijn vele malen goedkoper. Je kunt dus zeker goed shoppen in Lissabon! Voor weinig geld kun je veel kopen hier.

Lissabon daar moet je zeker eens geweest zijn!

De stad heeft niet voor niks ruim 2,9 miljoen inwoners. Er valt hier een hele hoop te beleven. Je kunt je in de stad goed verplaatsen met de tram. De taxi is in deze stad ook een stuk voordeliger dan in Nederland. Het is maar net hoeveel geld je er aan uit wilt geven. Omdat deze stad zoveel inwoners heeft is het openbaar vervoer ook goed geregeld. Je kunt om de zoveel minuten een bus of tram pakken op de meeste plekken. Informeer vooraf goed naar de prijzen.Het zal je een hoop geld besparen. Sowieso kun je voordelig op vakantie gaan in Lissabon wanneer je vooraf de prijzen goed vergelijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *