3 Mercedes uitvoeringen

3 Mercedes uitvoeringen

Mercedes Benz een Duits auto dat bij vele bekend staat als een luxe automerk. Desondanks heeft het auto merk niet alleen luxe auto’s. Want er worden ook nog een heleboel andere dingen verkocht zoals:

  • vrachtwagens
  • bussen
  • personenauto’s en -busjes
  • bestelwagens
  • en zelfs vliegtuigen

Deze 3 nieuwe elektrische auto’s zijn uiterst geschikt voor de laadpaal mercedes:

GLE 500
De Mercedes GLE behoort tot de SUV. Deze uitvoering is voorzien van een elektromotor en een brandstofmotor. Daarom wordt de GLE 500 een hybride uitvoering genoemd. Indien hij volledig elektrisch rijd, kan hij 35 kilometer rijden. Door middel van een GPS word de aandrijfmethode gekozen. Dit doet hij automatisch tijdens het rijden. De Mercedes GLE gebruikt een laadkabel met een type 2 stekker.

S500 hybride
Van 0-100 in 5,2 seconde, de S500 doet dat met gemak. De auto bezit de 2.996 cc grote V6 met dubbele turbocharger. Waardoor hij 333pk en 480 NW levert. Bovendien werkt deze samen met de 85 kW sterke elektromotor. Daarmee komt de S500 tot een systeemvermogen van 442 pk en 650 Nm. Geheel elektrisch rijd hij 33 km en kan 140 km/u. Kortom in combinatie van beide motors heeft de hybride een groter bereik. Door middel van een type 2 stekker.

SLS AMG Electric
De batterij van de Mercedes-Bens SLS AMG heeft een capaciteit van 60 kWh. In 3,9 seconde gaat hij van 0 naar 100 km/u. Zo heeft hij een bereik van 250 kilometer. Doormiddel van de type 2 stekker en laadpaal met 3,7 kW wordt hij geladen. 

De SLS bezit aan elk wiel een eigen elektromotor. Zo heeft het complete baterijpakket een gewicht van 548 kg. Doordat elk wiel een eigen elektromotor heeft, heeft de SLS een intelligente vorm van vierwielaandrijving. Waardoor hij een hoog veiligheidsniveau biedt. Verder heb je een keuze uit 3 rijprogramma’s:

  • Comfort (C)
  • Sport (S)
  • Sport plus (S+).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *